App development

App Design & Development

Gepassioneerd bezig met App development

Mobile is not the future, it is the now. Meet your customers in the environment of their choice, not where it’s convenient for you.

Cyndie Shaffstall

Mobile app design & development

De smartphone en tablet is niet meer weg te denken. De kleinste kinderen kennen meteen hun weg. Een app is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Mensen zitten dagelijks uren op hun smartphone, een ideaal moment om via deze weg je product in de kijker te plaatsen.

Wat kan Made I.T. voor je doen?

Samen werken we het idee uit, we maken een blauwdruk van je toekomstige app en bespreken alle mogelijk heden. Door dat ook Microsoft gelooft in Made I.T. en we hierdoor mogen deel nemen aan hun startup programma beschikken we over software om eenvoudig je applicatie te kunnen bouwen voor meerdere platformen. We bouwen onze applicaties voor Android, IOS en Windows indien je dit wenst kunnen we ook de app bouwen voor Blackberry toestellen.

Ook een hekel aan slecht werkende apps?

Bij Made I.T. zijn we pas tevreden als de App goed werkt en de klant ook tevreden is. Door het startup programma beschikken we over een zeer grote mogelijkheid van gedistribueerd testen. We schrijven speciale software die het gedrag van de mens gaat nadoen, deze software kunnen we testen op honderden smartphones om zo alle fouten er uit te halen. Je app zal gegarandeerd werken op alle ondersteunde apparaten.

Een app in je business?

Een app kan je business proces eenvoudig versimpelen en versnellen. Hoe gaan je sales mensen naar je klanten? Wat als je hen een iPad kan meegeven waar gerichte vragen opkomen afhankelijk van de opgegeven antwoorden? Je kan het koppelen aan je bestel systeem en voor dat je jouw klant verlaat is de bestelling al in verwerking. 

Heb je bijvoorbeeld een restaurant? Dan kunnen we perfect een app ontwikkelen die jouw toelaat je bezetting, bestellingen en reservaties simpel te beheren. Geen gedoe meer zoals bestellingen en reservaties die niet goed zijn doorgekomen. We kunnen er zelfs een koppeling aan toevoegen met je website waar mensen meteen kunnen reserveren, handig toch?

Enkele apps ontwikkeld door Made I.T.